Over ons

Image0 1
Debby

Gewichtsconsulente

Image1
Steven

Personal Trainer

Ons team

Graag stellen wij onszelf aan je voor, want als je voor jezelf de beslissing hebt genomen om te willen gaan afvallen dan is het belangrijk om te weten wie wij zijn en wat onze ervaringen zijn op het gebied van afvallen en begeleiden. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we een gediplomeerde coach opleiding gevolgd.

Debby Oudakker

Mijn naam is Debby Oudakker, moeder van dochter Jessy en zoon Semmy-Boy. Na de zwangerschap van mijn dochter was ik behoorlijk aangekomen en via een vriendin heb ik toen kennis gemaakt met een maaltijdvervangend dieet.

Door de combinatie van mijn eigen wil om af te willen vallen, de motivatie, begeleiding van mijn vriendin én een maaltijdvervangend dieet hebben geleid tot een gezond gewicht! Ik was daar zo enthousiast over geworden dat ik zelf ook graag mensen wilde helpen om af te vallen. Sinds 2005 ben ik gewichtsconsulente en heb ik een bloeiende praktijk opgezet.

Ik ben nog steeds op mijn gewicht! Mijn kracht is dat ik een enthousiaste ervaringsdeskundige ben, mijn eigen ervaringen heb ik aangevuld met gedegen producttrainingen en begeleidingscursussen. Mijn enthousiasme over het Straight away dieet zal een bijzondere en nodige stimulans zijn.

Sinds de start van onze eigen praktijk hebben wij al vele mensen begeleid naar hun streefgewicht en dat doen wij met veel passie en plezier. Ben je enthousiast geworden en wil je graag door ons begeleid worden, maak dan snel een afspraak!

Steven Brals

Mijn naam is Steven. Ook ik begeleid mensen met overgewicht. Ik ben vooral gedreven om iedereen bewust te maken van een gezonde levensstijl. Eten voor je gezondheid, je doelen stellen om je dieet goed te volgen, maar vooral om na het dieet nu eens écht op gewicht te blijven. Tevens ben ik Personal Trainer en hebben we onze eigen Sportstudio. Daar geef ik 1 op 1 training, duo training of small groups.

Zelf ben ik altijd bezig met het volgen van mijn levensdoel; voeding en sporten. Graag breng ik mijn kennis en enthousiasme aan je over.

Na het volgen van een aantal intensieve trainingen hebben we veel kennis opgedaan over het begeleiden van mensen en het geven van voedingsadviezen. Sinds de start van FeelGoodPoint hebben we al vele mensen begeleid naar hun streefgewicht. Lees de vele inspirerende succesverhalen van mensen die je voor gingen!