Over het dieet

Het Straight away dieet

Het Straight away dieet is gebaseerd op een juiste verhouding eiwitten en koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam na de derde dag in een milde ketose komt. Op dat moment gaat het lichaam overtollig vet verbranden. Door deze verbranding neemt je hongergevoel af en brengt het een gevoel van welzijn teweeg. Eenmaal in de milde ketose is het dieet zeer goed vol te houden. Doordat je in een korte tijd veel afvalt blijf je gemotiveerd om ermee door te gaan!

Wat betekent het voor jou?

Afslanken is voor veel mensen een zeer gevoelige zaak. Door onze persoonlijke ervaringen kunnen we ons goed voorstellen hoe je je voelt. Het is nooit makkelijk om je levenspatroon te veranderen en het is extra moeilijk als die stap inhoudt verantwoording te nemen voor het eigen lichamelijk welzijn. Om het gewenste resultaat te behalen is deskundig advies, voortdurende begeleiding en aanmoediging zeer belangrijk. Wie slaagt af te slanken wordt hiervoor ruimschoots beloond met een aanzienlijk verbeterde gezondheid, maar ook een groter zelfvertrouwen en beter voorkomen.

Feelgoodpoint onderscheid zich door:

  • Enthousiasme!
  • Ruime ervaring in het begeleiden van deelnemers
  • Inlevingsvermogen als ervaringsdeskundige
  • Het voeren van alle verschillende Straight away Dieet programma’s
  • Ruime voorraad van producten
  • Mogelijkheid tot retour gave van ongeopende dieetproducten
  • Vervolg consulten, zowel overdag als ‘s avonds
  • Afspraken mogelijk op meerdere locaties

Afslanken is investeren in jezelf!

Investeren in je gezondheid! eten en leven voor je gezondheid, dat is een geloofsovertuiging die je zelf aan kan nemen. Begin vandaag met het veranderen van je leefstijl En maak een keuze om op een gezond manier af te vallen, want daar begint de investering. Straigth Away onderscheid zich omdat de producten op een natuurlijke en zuivere manier worden gemaakt. De producten zijn nagenoeg allemaal PH neutraal, lactose vrij, gluten vrij, soja arm en allemaal aspartaam vrij!

Daarnaast maakt Straight Away gebruik van de meest zuivere eiwitten namelijk whey isolaat. Dit eiwit wordt voor 90 tot 98% daadwerkelijk in het lichaam opgenomen en zorgt voor meer verzadiging en betere bescherming van je spiermassa. En omdat er meer vezels in de producten verwerkt zit heb je veel minder last van stoelgang klachten! Ben je toe om af te vallen of te gaan werken aan een betere gezondheid, neem dan nu de stap om een afspraak te maken!

LET OP! (ter informatie)

In verband met wetgeving mogen wij niet aangeven hoeveel kilo iemand is afgevallen binnen welke tijdsperiode.

Aangezien wij daar ons graag aan willen houden staat er sinds kort niet meer in de succesverhalen het aantal kilo's en de snelheid daarvan! Als je bij ons komt afvallen dan zal het dieet jou de optimale resultaten geven die bij jou lijf hoort, in een persoonlijk gesprek kunnen wij je hier meer over vertellen!

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan is het Straight away dieet de oplossing voor je. Wij zelf zullen er alles aan doen om je te helpen je doel te bereiken en te behouden. We hopen van harte dat we je binnenkort mogen ontvangen op een van onze vestigingen in Almere of Driemond.